26 dni 17:36:09
Oglaševanje

Ahac katalogi 2020 - aktualna ponudba

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Ahac veljaven od 05.10.2020

Aktualni letak

05.10. - 08.11.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Ahac veljaven od 07.09.2020

Aktualni letak

07.09. - 04.10.2020

Predogled kataloga Katalog iz trgovine Ahac veljaven od 06.07.2020

Katalog

06.07. - 06.09.2020

Predogled kataloga Katalog iz trgovine Ahac veljaven od 01.06.2020

Katalog

01.06. - 05.07.2020

Oglaševanje
Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Ahac veljaven od 27.05.2020

Aktualni letak

27.05. - 10.06.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Ahac veljaven od 09.03.2020

Aktualni letak

09.03. - 05.04.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Ahac veljaven od 03.02.2020

Aktualni letak

03.02. - 08.03.2020

Katalogi Ahac

Kataloge prodajaln Ahac in njihove popuste lahko z nami, na naši spletni strani, spremljate kadarkoli in kjerkoli želite – na svojem računalniku, tablici ali telefonu enostavno z enim klikom. Ahac prodajalne delujejo trenutno na treh lokacijah: v Šentjurju, kjer imajo centralno skladišče in upravo, v Slovenski Bistrici, kjer lahko najdete maloprodajo in tudi veleprodajo njihovih izdelkov, ter v Jaršah, kjer imajo distribucijski center ter vele-prodajno trgovino Ahac. Katalogi Ahac izhajajo enkrat na mesec in so veljavni do konca akcije oziroma do razprodaje zalog. Katalog za mesec November si lahko ogledate tukaj. Vizija  podjetja Ahac je, da postanejo vodilno podjetje za prodajo pijač in hrane v Sloveniji, kar izgleda, da jim gre dobro od rok, saj nikoli ne razočarajo z Ahac akcijami.

Podjetje Ahac je na našem tržišču prisotno že vrsto let. Pravzaprav, natanko od samega obstoja Slovenije, saj je bilo ustanovljeno točno v letu 1991. Od takrat pa vse do danes so postali eden izmed večjih uvoznikov in distributerjev v Sloveniji. 

Na splošno o podjetju Ahac

Podjetje Ahac se ukvarja z uvažanjem, maloprodajo in veleprodajo ter distribucijo hrane in pijače. V njihovi ponudbi pa je tudi obsežen repertoar tehnike za domačo uporabo, kot so bencinsko, električno in baterijsko orodje, mali gospodinjski aparati, kosilnice, svetila in dodatki za vrt, motorna kolesa, in še marsikaj. V njihovi ponudbi so tudi izbrani kozmetični izdelki. V Ahac letakih boste tako zmeraj lahko našli izvrstno izbiro pijače in hrane, s popusti in po posebnih akcijskih cenah. Ukvarjajo se tudi z lastno proizvodnjo prehrambenih artiklov, kot so predelava zelenjave in gob - vlaganje vseh vrst zelenjave, proizvodnja omak in proizvodnja dodatkov za jedi ter predelava sladkorja in citronske kisline. Vsi katalogi trgovin Ahac veljajo v času omenjene akcije. Podjetje Ahac ima v svoji ponudbi mnogo domačih slovenskih izdelkov, nudijo pa tudi nabor priljubljenih tujih izdelkov. Poleg klasičnih popustov, boste v Ahac katalogu vsake toliko naleteli tudi na posebne nagradne igre. Ahac letaki izhajajo enkrat na mesec in vključujejo sezonske popuste na izbrano ponudbo. Ne spreglejte pa tudi njihove spletne trgovine: www.ahac.si

Varčevanje s podjetjem Ahac

Podjetje Ahac ima obsežno ekipo trgovskih potnikov, s pomočjo katerih spremlja nakupne navade in trende ter v skladu z le-temi širi svojo ponudbo. Poleg spletnega naročanja vam Ahac trgovina ponuja tudi naročila preko terenskih komercialistov. Več o njihovi ponudbi si lahko ogledate na njihovi uradni spletni strani. Nekaj, kar o podjetju Ahac zagotovo niste vedeli: Ahac trgovine sodelujejo tudi  z večino slovenskih prodajnih verig, mnogimi večjimi gostinskimi podjetji, pubi, restavracijami, bari ter hoteli. Pri nas, na Letakonoši, pa si lahko vedno in povsod ogledate vse kataloge, ki vas zanimajo, med ostalimi imamo v kategoriji Živila vedno na voljo tudi kataloge podjetja Ahac. Pobrskajte tudi po Lidl, Jager, Interspar, Hofer, Eurospin, E.leclerc, Bofrost in primerjajte ponudbo ter ugodnosti. 

 Oglaševanje