Mercator - ponudba tedna


Akcijski katalog

Akcijski katalog

23.11.2017 - 29.11.2017

Aktualni letak - Katalog kozmetike

Katalog kozmetike

23.11.2017 - 06.12.2017

Mercator

Pri nas z lahkoto najdete vse pomembne kataloge in letake na eni spletni strani. Mercator katalog izhaja vsak teden in vključuje akcijske popuste na priljubljene izdelke iz redne ponudbe. Kupci z Mercator Pika kartico lahko koristijo še dodatne popuste in kupone ugodnosti, ki jih navadno najdete na prvi strani Mercator kataloga. Trgovina sicer zajema vrsto različnih izdelkov za dnevno rabo, med katerimi boste našli hrano in pijačo, oblačila in igrače, opremo in pripomočke za dom ter mnogo več. Redne stranke z Mercator Pika kartico dobijo (poleg klasičnih katalogov in letakov) še poseben tedenski kuponček za popust na izbrani nakup. Poleg splošnega Mercator kataloga izhajajo še bolj specializirani, kot so M Tehnika, Cash & Carry in Mercator Pika katalog. Vsi aktualni letaki in katalogi so na voljo na naši strani, tako da jih lahko prelistate kadarkoli želite.

Mercator s svojo klasično in spletno prodajo ter klasičnim domačim pristopom in znano lastno blagovno znamko, trgu ponuja največ, kar lahko. Mercator vam, svojim cenjenim kupcem, nudi dnevne akcije, konstantne popuste, je izrazito usmerjen v vaše osebno zadovoljstvo in vam vedno znova daje na police široko paleto raznovrstnih živilskih in neživilskih izdelkov.

Vse skupaj vam začni z mamljivo ponudbo PIKA kartic, ki prinašajo še dodatne ugodnosti in bonuse. Zagotovo ni stvari, ki je v Mercatorju ne bi mogli dobiti ali si jo sčasoma s popusti, akcijami in ugodnostmi, ki vam jih omogoča le Mercator, vsaj pridobiti. Mercator je promotor domačega in zdravega, na njegovih policah najdete domače izdelke več kot 100 lokalnih kmetovalcev in pridelovalcev ter izdelke 20-ih lokalnih zadrug. Pohvalno in privlačno. Kdo danes ne želi uživati domače, nepredelane in neobdelane hrane? Vsi smo dovolj zavestni in ozaveščeni, da si želimo ohranjati svoje zdravje in zdravje svojih najdražjih, kajne? Ne skrbite, Mercatorjeve varnostne zahteve za kakovost in izbiro izdelkov, ki se najdejo na njihovih policah, so stroge. Ker želijo, da ste zadovoljni in, da se vedno vračate k njim. Naj Mercator ostane vaša najljubša prodajalna. V Mercatorju dobite vse, predvsem pa nežen nasmeh in vonj po domu. Poiščite sebi najljubše izdelke, zaplujte v edinstveno Mercatorjevo božično vzdušje, prelistajte novi letak in zadovoljite svoje želje. Mercator je vaša prva in najboljša izbira.

Mercator je bil nekoč samo naš najboljši sosed, danes je največje slovensko trgovsko podjetje, del Skupine Mercator, last skupine Agrokor in nosi okrog 30% tržni delež v Sloveniji. Samo v Sloveniji imamo namreč preko 1500 majhnih, večjih in največjih Mercatorjevih prodajaln.

Priljubljene letaki in katalogi

Aktualni letak

Aktualni letak

27.11.2017 - 30.11.2017

Aktualni katalog

Aktualni katalog

23.11.2017 - 29.11.2017

Akcijski katalog

Akcijski katalog

23.11.2017 - 29.11.2017

Aktualni letak

Aktualni letak

23.11.2017 - 29.11.2017

Aktualni letak - Katalog kozmetike

Katalog kozmetike

23.11.2017 - 06.12.2017