Bofrost katalogi 2020

Trenutni akcijski katalogi Bofrost za ta teden. Ne zamudi nobene posebne ponudbe.

Akcijski katalogi Bofrost

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Bofrost veljaven od 07.09.2020

Aktualni letak

od ponedeljka 07.09.2020

Predogled kataloga Pomlad poletje 2020 iz trgovine Bofrost veljaven od 22.07.2020

Pomlad poletje 2020

od srede 22.07.2020

Oglaševanje
Predogled kataloga Katalog Caffe iz trgovine Bofrost veljaven od 13.07.2020

Katalog Caffe

od ponedeljka 13.07.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Bofrost veljaven od 24.08.2020

Aktualni letak

24.08. - 06.09.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Bofrost veljaven od 11.08.2020

Aktualni letak

11.08. - 23.08.2020

Predogled kataloga Julija 2020 iz trgovine Bofrost veljaven od 22.07.2020

Julija 2020

22.07. - 31.07.2020

Oglaševanje

Akcije in katalogi Bofrost

Se še spomnite Bofrost kombija, ki se je vozil po manjših naseljih in večjih krajih, vaseh in mestih, z melodijo ki je naznanjala sladoled ter mnoge druge zamrznjene dobrote? Kaj pa Bofrost katalogov in Bofrost letakov, s super ponudbo sladoledov in sladic ter ostalo zanimivo ponudbo? Bofrost kombiji so še zmeraj prisotni na našem tržišču, le koncept delovanja prodajaln so sedaj majčkeno spremenili ter prilagodili časom, v katerih živimo. Trenutno se prodajalne Bofrost namreč ukvarjajo s prodajo ter dostavo zamrznjenih dobrot na dom, njihovo ponudbo pa si lahko ogledate pri nas, v spletnem Bofrost katalogu tukaj. Imajo obsežno akcijsko Bofrost ponudbo, v kateri lahko prav vsak izbirčnež najde nekaj zanimivega in okusnega zase.

Bofrost ponudba

Vas vedno zanimajo aktualne ugodnosti in si želite, da bi imeli čisto vse kataloge in letake zbrane na enem mestu? Potem ste na pravi spletni strani! Bofrost katalogi izhajajo mesečno in vsebujejo vrsto različnih zamrznjenih dobrot. Vsako sezono izide tudi poseben Bofrost katalog s predstavitvijo vseh novih proizvodov v ponudbi. 

Poleg katalogov in letakov, je strankam na voljo tudi preprosto spletno naročanje preko e-pošte, ki ga lahko kadarkoli opravite na njihovi spletni strani www.bofrost.si. Obudite spomine na čas kombijev z vabljivo glasbo s sladoledom, slaščicami in drugimi odličnimi jedmi ter prelistajte aktualni Bofrost katalog še danes! Na voljo vam je tukaj: tukaj. Da ne boste rekli, da vam nismo povedali: Prodajalane Bofrost imajo tudi precej obsežno ponudbo izdelkov brez glutena, ravno tako izdelkov, ki ne vsebujejo jajc, ter izdelkov ki ne vsebujejo mleka ter mlečnih komponent, kar je zelo dobrodošlo za alergike ter prebavno oziroma kakorkoli drugače občutljivejše posameznike.

Varčevanje z Bofrost letaki

Katalogi Bofrost vam prinašajo vedno novo in zanimivo ter pestro izbiro zamrznjenih gotovih in pol-pripravljenih ali celo pripravljenih jedi. V letakih podjetja Bofrost lahko spremljate njihove aktualne akcije ter prvi vidite in naročite novosti iz področja njihove ponudbe. Vabimo vas tudi, da si ogledate ostale kataloge programa ponudbe Živila in primerjate ugodnosti ostalih trgovin, na primer Ahac, E.leclerc, Eurospin, Hofer, Interspar, Jager, Lidl, Mercator, Spar, Tuš. Boljše ko se boste informirali o ponudbi, večja je verjetnost, da ne zamudite nobene posebne ponudbe te ugodnosti več. Povezave do katalogov in letakov iz skupine Živila so vam na voljo tukaj: Lidl, Jager, Interspar, Hofer, Eurospin, E.leclerc, Ahac. Želimo vam obilo prihrankov ter veselja ob pripravi in uživanju jedi ter vas vabimo, da spremljate ugodnosti in posebne ponudbe ter ostale zanimivosti iz področja nakupovanja, pri nas. Vedno z vami ter za vas, vaš Letakonoša.si.

 Oglaševanje