H&M katalogi 2020

Trenutni akcijski katalogi H&M za ta teden. Ne zamudi nobene posebne ponudbe.

Akcijski katalogi H&M

Predogled kataloga New In Women iz trgovine H&M veljaven od 01.09.2020

New In Women

01.09. - 30.09.2020

Predogled kataloga Kids Bestsellers iz trgovine H&M veljaven od 01.09.2020

Kids Bestsellers

01.09. - 30.09.2020

Oglaševanje
Predogled kataloga New In Men iz trgovine H&M veljaven od 01.09.2020

New In Men

01.09. - 30.09.2020

Predogled kataloga Trending iz trgovine H&M veljaven od 01.09.2020

Trending

01.09. - 30.09.2020

H&M katalog

H&M so prodajalne z modnim in dostopnim izborom vedno svežih in trendovskih tekstilnih izdelkov ter dodatkov. H&M kolekcije navdušujejo tako mlajše kot starejše kupce. Katalog H&M vam nudimo na ogled pri Letakonoši in sicer tukaj : tukaj.

Najnovejša H&M ponudba velja 01.09.2020 - 30.09.2020.

H&M Slovenija

Kratica “H&M” predstavlja imeni začetnih prodajaln, in sicer Hennes & Mauritz, njune korenine pa so v Skandinaviji, natančneje na Švedskem. Začetek delovanja sega v davno leto 1946, ko je Erling Persson odprl prvo prodajalno z izključno ženskimi oblačili, imenovano Hennes. Kasneje je g. Persson kupil še Mauritz-Widforss, prodajalno z lovsko in ribiško opremo. Obe prodajalni je Erling Persson kasneje združil, imenoval jih je krajše za “Hennes&Mauritz” v H&M, kot jih poznamo še danes, prodajati pa so pričeli oblačila za moške in ženske. Prodajalne H&M so v Sloveniji prisotni že vse od leta 2004, ko so v Mariboru odprli svojo prvo poslovalnico ter pričeli s prodajo trendovskih tekstilnih izdelkov ter modnih dodatkov za vsak okus in žep. Trenutno imajo prodajalne v večini večjih mest pri nas: Maribor, Ljubljana, Koper, Novo Mesto, Murska Sobota, Nova Gorica, Velenje. Za ogled vseh lokacij ter odpiralnih časov H&M trgovin v Sloveniji, vas naprošamo, da se obrnete na njihovo uradno spletno stran.

H&M Slovenija pa se od leta 2016 lahko pohvali tudi z lastno spletno prodajalno oblačil ter tudi omejeno selekcijo dodatkov za dom. H&M spletno prodajalno katero lahko obiščete na 2.hm.com in svoj nakup opravite kar preko spleta, iz udobja vašega doma. S tem so še več kot upravičili termin ‘hitra moda’, kateri je v povezavi s prodajalnami H&M ni njim podobnimi pogosto v uporabi. Spletna prodajalna H&M pa njihovim kupcem nudi tudi zanimiv izbor ekskluzivnih linij izdelkov, kateri so vam na voljo le v spletni trgovini, zato se vam morda splača preveriti njihovo online ponudbo. Naročeni in kupljeni izdelki so povprečno dostavljeni od dva do sedem delovnih dni.

Naj omenimo še, da imajo posebej za svoje stranke pri verigi H&M tudi mobilno aplikacijo za pametne telefone, katera je na voljo tako za Android kakor tudi Iphone.

Ne želimo spregledati tudi dejstva, da so pri H&M naravnani ekološko ter okolju zelo prijazno, saj svojim kucem omogočajo da v prodajalne prinesejo svoja rabljena oblačila, ki jih več ne potrebujejo, le-ta pa so lahko katerekoli znamke in uporabnosti, saj se kasneje H&M zaposleni odločijo, ali bodo prejeti rabljeni kosi primerni za ponovno uporabo, ali predelani v druge izdelke, ali pa drugače reciklirani. Vsak kupec ki prinese svoja stara oblačila pa je deležen še 15 % popusta na nakup.

Varčevanje s H&M

Iz ponudbe Oblačila, obutev in šport imamo pri Letakonoši obsežno zbirko modnih ponudnikov oblačil, obutve ter ostalih modnih dodatkov. Ali so vas H&M katalogi 2020 prepričali s svojo pestro in ugodno ponudbo? Morda potrebujete več idej ali drugačen stil? Si želite večjih popustov ali druge ugodnosti? Vabimo vas, da pobrskate še po Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet, Modiana, do katerih povezave lahko najdete spodaj, ali pa na naši glavni strani, pod kategorijo Oblačila, obutev in šport.Oglaševanje