TEDI katalog - aktualna ponudba 2020

Trenutni akcijski katalogi TEDi za ta teden. Ne zamudi nobene posebne ponudbe.

Akcijski katalogi TEDi

Predogled kataloga Katalog iz trgovine TEDi veljaven od 16.09.2020

Katalog

od srede 16.09.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine TEDi veljaven od 30.09.2019

Aktualni letak

od ponedeljka 30.09.2019

Oglaševanje
Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine TEDi veljaven od 03.05.2019

Aktualni letak

03.05. - 17.05.2019

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine TEDi veljaven od 01.04.2019

Aktualni letak

01.04. - 13.04.2019

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine TEDi veljaven od 03.12.2018

Aktualni letak

03.12. - 16.12.2018

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine TEDi veljaven od 05.11.2018

Aktualni letak

05.11. - 18.11.2018

Oglaševanje

Trgovine TEDi

Katalogi in popusti v prodajalnah TEDi

Letakonoša.si - priročna zbirka katalogov in letakov v spletni obliki, do katerih lahko dostopate kadarkoli in kjerkoli. Trgovina TEDi vam ponuja pestro izbiro lepih in uporabnih dodatkov za dom, okraskov, pisarniškega materiala, igrač in daril po nizkih cenah, o katerih se lahko prepričate na naši strani, v TEDi katalogu. Svojo ponudbo redno spreminjajo in dopolnjujejo s sezonskimi izdelki, kot so praznični okraski za vse priložnosti, pripomočki za šolarje, oprema za dom, itd. TEDi katalog izhaja vsak mesec, poleg splošnega pa pogosto izidejo tudi posebni letaki, ki vsebujejo časovno omejeno ter posebno sezonsko ponudbo. TEDi trgovine najdete že skoraj povsod pri nas, ponudba in popusti iz Tedi kataloga pa zmeraj veljajo na vseh njihovih lokacijah. Vas zanimajo lepi in kvalitetni izdelki za vaš dom po izjemno ugodnih cenah? Prelistajte njihove aktualne kataloge in letake tukaj, v prostem času pa se podajte v najbližjo TEDi trgovino da se prepričate o TEDi popustih. Prelistajte aktualni katalog TEDi velja od srede 16.09.2020.

TEDI ponudba in splošne informacije

Pri nas v Sloveniji lahko TEDi prodajalne najdete že na okrog štirideset različnih lokacijah, po vsej državi. Prodajalnam TEDi je kakovost zelo pomembna, zato prodajajo le artikle preizkušenih blagovnih znamk, katere pred ponudbo v trgovinah še samostojno testirajo v svojih laboratorijih. Lokalno občasno organizirajo tudi dogodke kot so obdarovanja in sponzoriranje le-teh. Trgovine TEDi so v skladu s sodobnimi trendi in zelo dostopni, ter seveda tudi dobro ekološko osveščeni. TEDi je precej mlada prodajna veriga, saj so na tržišču prisotni šele od leta 2004.

Tedi prodajalne Vam nudijo ugodne izdelke iz številnih področij, in sicer:

  • pisarniške opreme,
  • modnih dodatkov,
  • opreme za gospodinjstvo, igrač,
  • dekorativnih izdelkov za dom,
  • orodij za dom in prosti čas,
  • izdelkov in opreme za hišne ljubljenčke,
  • čistil in pripomočkov za čiščenje doma
  • ter še marsikaj.

Prodajalne TEDi se nahajajo na številnih lokacijah po vsej Sloveniji, na njihovi spletni strani www.tedi.com [https://www.tedi.com/si/], kjer si lahko ogledate tudi njihove odpiralne čase, karierne priložnosti, koristne informacije o vzdrževanju tekstilnih izdelkov in informacije o zamenjavi svetil, ter še marsikaj.

V prodajalnah TEDi poskrbijo, da imate vedno na voljo cenovno ugodne in kvalitetne izdelke za vse priložnosti in praznovanja. Trenutno TEDi akcijo za mesec September si lahko ogledate kar pri nas - in sicer: tukaj.

Varčujemo s trgovinami TEDi

TEDi so le ena izmed mnogih zanimivih trgovin, katere so se, zaradi pestrosti in raznolikosti svoje ponudbe, na naši spletni strani znašle pod kategorijo “Drugo”. A naj vas to ne zavede! Prepričani smo, da vas bo njihova raznovrstna in ugodna ponudba razveselila in navdihnila. Nikakor pa ne želite zamuditi tudi akcijskih ponudb ostalih prodajnih verig te kategorije, recimo Akvonij, Baby center, Europark, Kompas, Kuponko, Petrol, Pikapolonica, Relax, Tupperware. Njihove akcije in znižanja si lahko ogledate v udobju vaše dnevne sobe kar pri nas: Pikapolonica, Petrol, Kuponko, Kompas, Europark, Baby center, Akvonij

 Oglaševanje