27 dni 12:37:18
Oglaševanje

IKEA katalogi - katalog Kuhinje 2020 in Kopalnice 2020

Žal IKEA nima
aktualnih ponudb.

Podobni katalogi iz kategorije Dom, vrt

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine OBI veljaven od 21.10.2020

Aktualni letak

21.10. - 01.11.2020

Predogled kataloga Bazeni in dodatki iz trgovine OBI veljaven od 03.09.2020

Bazeni in dodatki

od četrtka 03.09.2020

Predogled kataloga Rešitve po vaši meri iz trgovine OBI veljaven od 17.07.2020

Rešitve po vaši meri

17.07. - 01.11.2021

Predogled kataloga Katalog iz trgovine OBI veljaven od 10.07.2020

Katalog

10.07. - 01.01.2021

Oglaševanje
Predogled kataloga Čas je za vašo novo kopalnico iz trgovine OBI veljaven od 10.07.2020

Čas je za vašo novo kopalnico

10.07. - 01.01.2021

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Bauhaus veljaven od 15.10.2020

Aktualni letak

15.10. - 04.11.2020

IKEA katalogi - katalog kuhinj 2020 - katalogi notranje opreme 2020

Katalog Ikea

Ikea akcije izhajajo na letni ravni, in Ikea katalogi so v praksi veljavni okrog deset mesecev, včasih se lahko zgodi da malce več ali manj. Njihov trenutno najaktualnejši IKEA letak je veljaven prihodnjega tedna. Ikein katalog je zmeraj poln izvrstnih izdelkov ter odličnih idej za notranjo ter zunanjo opremljanje vašega stanovanja in hiše. najnovejši Ikea katalog si lahko ogledate s klikom na naši spletni strani . Upamo, da vas čudoviti izdelki in  prihranki super navdihnejo da jih obiščete!

Ikea Slovenija

Kot zagotovo že veste, prodajalne IKEA v Sloveniji (še!) nimamo. Nam najbližje lokacije so ta trenutek Zagreb, Celovec in Graz - odvisno od tega, v katerem delu Slovenije prebivate. Kar pa morda niste vedeli je, da podjetje IKEA Slovenija obstaja že dobrih enajst let - vse od leta 2008. In od takrat so z dogovori, pogovori in pogajanji o gradnji prve trgovine IKEA v Sloveniji dorekli že marsikaj. Več o celotnem postopku gradnje ter ustanovitvi novega in prvega IKEA centra pri nas si lahko preberete kar na njihovi uradni spletni strani Ikea.com/si

IKEA obstaja že vse od sedemdesetih let prejšnjega stoletja, ko je svoja vrata odprla majhna delavnica na jugu Švedske. O celotni zgodovini ter razvoju podjetja IKEA do takšnega kot ga poznamo danes si preberite na njihovi uradni strani Zgodovina podjetja IKEA. Prepričani smo, da se boste naučili in izvedeli ogromno novega in zanimivega.

Predvidedno je, da se bo prva IKEA Slovenija nahajala v Ljubljani v BTC centru. Območje je dobro dostopno tako z zasebnim prometom kakor tudi z javnim prevozom. Center bo predvidoma vključeval tudi (na vseh lokacijah obvezno) IKEA restavracijo s 450 mesti za goste, okrog tisoč parkirnih mest, izmed teh tudi deset mest namenjenih ekskluzivno za električna vozila ter pet polnilnih postaj za le-ta. Celotna prodajalna bo, po standardni in vsem dobro znani IKEA filozofiji, naravnana karseda ekološko in energetsko varčno. Točen datum odprtja Ikee Slovenija zanekrat še ni znan, smo pa prepričani, da se odprtja naše lastne prodajalne IKEA vsi že zelo veselimo. Poleg nakupa opreme bo kupcem omogočen tudi nakup švedskih jedi in prigrizkov v ločeni prodajalni, kar je zmeraj in povsod del IKEA nakupovalnega centra.
IKEA akcije prinašajo ugodnosti ter zanimivo ponudbo njihovim strankam ter kupcem. Redni katalogi IKEA pa poskrbijo za navdih in žepu prijazne cene. V IKEA katalogih lahko najdete vse od kuhinj, omar in omaric, spalnice, kopalnice, velik izbor dekorativnih izdelkov za vsak žep, sezono in okus, čez leto tudi mnogo zunanje oziroma vrtne opreme, dodatkov za dom, pa še in še bi lahko naštevali. Prepričani smo, da se prihoda Ikee v Slovenijo veselite z nami -veselimo se jih namreč tudi mi.
Predvideno je, da bo IKEA Slovenija nudila zaposlitev ter delovna mesta za okrog 300 ljudi, kar nikakor ni majhna številka. Spremljajte nas, da ostanete na tekočem z njihovo aktualno ponudbo in IKEA katalogi.

Prihranki Ikea

IKEA akcije prinašajo vsakomur nekaj novega in drugačnega. podjetje stremi k temu, da prodajajo kvalitetne izdelke a ugodne inn dostopne čim širšemu krogu ponudnikov. Zato smo veseli da so del naše kategorije Dom, vrt. Seveda pa IKEA ni edina prodajalna, ki je vredna vaše pozornosti. Vabimo vas, da prebrskate tudi po ponudbi ostalih izbranih katalogov, recimo Kalia, JYSK, Inpos, Harvey Norman, GA, Dipo, Bauhaus

 


Oglaševanje