Oglaševanje

Jager katalog + Jager tehnika katalog in Jager Tekstil

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Jager veljaven od 16.10.2019

Aktualni letak

16.10.2019 - 22.10.2019

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Jager veljaven od 09.10.2019

Aktualni letak

09.10.2019 - 15.10.2019

Oglaševanje
Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Jager veljaven od 02.10.2019

Aktualni letak

02.10.2019 - 08.10.2019

Oglaševanje

Jager katalog

Katalogi popustov Jager

Letakonoša.si poskrbi, da so za vas vsi aktualni katalogi, letaki in ostali popusti prodajaln Jager zbrani na enem uporabnem mestu in na voljo ves čas. Trgovine Jager vam letake z novo Jager akcijo prinašajo tedensko, trenutno aktualno akcijo za mesec Oktober si lahko ogledate tukaj. Jager prinaša vedno ugodno ponudbo in na Letakonoši posrbimo da vi zanjo izveste prvi. Letak, veljaven 16.10.2019 si lahko ogledate z enim klikom. Jager katalog sicer izide vsak mesec in se deli na tri samostojne kataloge oziroma letake – živila, tekstil in tehniko. 

Splošne informacije o prodajalnah Jager

Trgovine Jager uživajo dolgoletno slovensko tradicijo – iz malega podjetja je zraslo veliko družinsko trgovsko podjetje, ki se ukvarja z maloprodajo živilskega in neživilskega blaga. V Jager katalogih in ponudbi boste našli različna živila, tehniko in tekstilne izdelke, omogočajo pa tudi nakup darilnih kartic oziroma bonov, s katerimi lahko razveselite prav vsakogar. Trgovine Jager imajo svoje poslovalnice po vsej severo-zahodni Sloveniji, ponudba iz Jager kataloga pa velja za vse njihove lokacije. Poleg stalnih katalogov in letakov ponujajo tudi kartico klubskih ugodnosti, ki jih lahko koristite pri nakupih v trgovinah Jager. Te vam s svojo dobro ponudbo zagotavljajo slovensko kakovost po ugodnih in dostopnih cenah. Več o njihovi ponudbi, ogled vseh lokacij in odpiralnih časov, ter ostale koristne informacije pa  si lahko ogledate tudi na njihovi uradni spletni strani www.trgovinejager.com

Varčevanje z letaki Jager

Trgovine Jager vam nudijo kar tri kategorije Jager katalogov: Živila, Tehnika, in Tekstil. Za primerjavo z ostalimi ponudniki vas vabimo da pobrskate po celotni zbirki spletnih katalogov Živila. Da bo vaš nakup povsem brezskrben ker boste za svoj denar prejeli največ, vam priporočamo da si ogledate še katalge ostalih ponudnikov, recimo Ahac, Bofrost, E.leclerc, Eurospin, Hofer, Interspar, Lidl, Mercator, Spar, Tuš. Povezave do njihovih najnovejših akcij najdete tukaj: Lidl, Interspar, Hofer, Eurospin, E.leclerc, Bofrost, Ahac.

 Oglaševanje