DM katalog September 2020

Trenutni akcijski katalogi DM Drogerie Markt za ta teden. Ne zamudi nobene posebne ponudbe.

Akcijski katalogi DM Drogerie Markt

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine DM Drogerie Markt veljaven od 01.09.2020

Aktualni letak

od torka 01.09.2020

Predogled kataloga Katalog Ekspres iz trgovine DM Drogerie Markt veljaven od 15.09.2020

Katalog Ekspres

15.09. - 28.09.2020

Oglaševanje
Predogled kataloga Active beauty iz trgovine DM Drogerie Markt veljaven od 22.07.2020

Active beauty

od srede 22.07.2020

Predogled kataloga Katalog Ekspres iz trgovine DM Drogerie Markt veljaven od 11.08.2020

Katalog Ekspres

11.08. - 31.08.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine DM Drogerie Markt veljaven od 28.07.2020

Aktualni letak

28.07. - 31.08.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine DM Drogerie Markt veljaven od 30.06.2020

Aktualni letak

30.06. - 27.07.2020

Oglaševanje
Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine DM Drogerie Markt veljaven od 02.06.2020

Aktualni letak

02.06. - 29.06.2020

Predogled kataloga Lepotni katalog iz trgovine DM Drogerie Markt veljaven od 19.05.2020

Lepotni katalog

19.05. - 29.06.2020

DM katalogi September 2020

Letaki in katalogi DM

Drogegrije DM Drogerie Markt mesečn izdajajo kataloge z aktualnimi novostmi, DM Drogerie Markt akcijami in popusti, ter novičkami. Trenutno veljaven katalog, Aktualni letak, si lahko ogledate s klikom na povezavo tukaj. Veljaven je za mesec September in sicer od torka 01.09.2020. S svojim zdaj že dobro poznanim sloganom ki spremlja njihove oglasne kampanje ‘Kupujem tam, kjer nekaj veljam.’ privabljajo nove in stare kupce v svoje prodajalne. Oglejte si DM katalog še danes, da se prepričate o njihovih ugodnostih. 

 

DM Slovenija

Prodajalne DM Drogerie Markt so na evropskem tržišču prisotne v kar trinajstih državah med njimi seveda tudi v Sloveniji. Trenutno se ponašajo s kar štiriinosemdeset prodajalnami, seveda jih lahko najdemo v vseh večjih ter manjših krajih pri nas. Razen Slovenije, lahko DM najdem tudi v Nemčiji, na Češkem in Slovaškem, v Avstriji, Italiji, na Hrvaškem in Madžarskem, v Romuniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Bolgariji ter Makedoniji. Njihova prodajna mreža je zelo dobro razširjena in dobro poznana v celotni Srednji Evropi in Vzhodni Evropi.

Zgodovina podjetja sega v daljno leto 1973, ko so svoja prava vrata odprli v Nemčiji. Pri DM Drogerie Markt so s tem postali prve konceptualne samopostrežne drogerije tistega časa v celotni državi. Kasneje so se razširi še v Avstrijo, in ostale Evropske države.

Svoja prva vrata so v Sloveniji odprli leta 1993, in sicer v Interspar centru v Ljubljani, kateri je dandanes znan kot Citypark Ljubljana. Od takrat so svojo mrežo trgovin dobro razširili povsod pri nas. Trenutno se DM Drogerie Markt lahko pohvalijo tudi, da v Sloveniji nudijo zaposlitev kar več kot 700 sodelavcem.

Drgerije DM Drogerie Markt se lahko pohvalijo s številnimi lastnimi blagovnimi znamkami katere njihovi kupci zelo dobro poznajo in jim zaupajo. Med njimi so zagotovo zelo ponosni na sledeče: Trend It Up, Balea, Alverde, Baby Love, DM Bio, Denk Mit, Mivolis, Ebeln, Sun Dance, She, Dein Bestes, Profissimo, Dontodent, Jessa, in DM Visiomax. Prav vsaka izmed njihovih lastnih blagovnih znamk pokriva odrečeno področje izdelkov in je temu primerno tudi tematsko obarvana.

Poleg lastnih blagovnih znamk DM Drogerie Markt pa lahko pri njih kupite tudi vse vrste svetovno znanih proizvajalcev parfumov, ličil, negovalne kozmetike, izdelkov za osebno nego, za nego in oblikovanje las, vse vrste čistil, pripomočke in hrano za hišne ljubljenčke, kozmetiko in opremo za nego dojenčka ter matere, otroško hrano, imajo tudi dobro založen asortiman zdrave prehrane, posebne prehrane in prehranskih dodatkov in dopolnil, pa še mnogo drugega bi se našlo. Pobrskajte po njihovi trenutni DM Drogerie Markt akcijski ponudbi in se prepričajte tudi sami. Zadnji DM Drogerie Markt katalog vam je na voljo zgoraj, ali pa na povezavo tukaj.

Naj omenimo še, da so DM Drogerie Markt tudi na družbenih omrežjih zelo dejavni, občasno lahko tam sledite njihovim dogodkom, pa tudi akcijam. Vsako leto prirejajo tudi - sedaj Slovencem že zelo dobro poznan - Tek za ženke, katerega se predstavnice nežnejšega spola vseh generacij z veseljem udeležijo. Del samega dogodka je tudi Oskarjev tek, katerega se lahko udeležijo otroci. Za več informacij o tem dogodku vam predlagamo, da obiščete kar uradno spletni stran www.tekzazenske.si.

DM Drogerie Markt pa imajo tudi izredno razgibano uradno spletno stran, katera njihovim obiskovalcem nudi mnogo več kot le predstavite izdelkov v prodaji, tam lahko najdete namreč tudi mnogo zanimivih nasvetov, receptov, člankov, pa še marsikaj. Za ogled njihovih vsebin obiščite www.dm-drogeriemarkt.si in preberite zanimiv in vedno sveže vsebine, ki jih nudijo. 

DM prihranki

Kot vidite, vam drogerije DM Drogerie Markt nudijo ogromno zanimivih ponudb, akcij, znižanj in novosti. Prepričani smo, da ste se po ogledu njihovega kataloga lažje odločili, kaj boste kupili zase in za svoj dom, svoje drage, najmlajše in tudi hišne ljubljenčke za mesec September. Mamljive akcijske ponudbe iz DM Drogerie Markt katalogov namreč vsako leto prepričajo ogromno kupcev. Da pa ne zamudite tudi izbora ostalih prodajaln iz Drogerije, kozmetika, vas vabimo, da si jih ogledate pri Letakonoši, s klikom nanje: Salma, Oriflame, Müller, Avon. Za velike prihranke in kvaliteto vašega življenja. Oglaševanje