Dipo katalog - aktualna ponudba Celje, Nova Gorica, Maribor

Trenutni akcijski katalogi Dipo za ta teden. Ne zamudi nobene posebne ponudbe.

Žal Dipo nima
aktualnih ponudb.

Akcijski katalogi Dipo

Predogled kataloga Maribor iz trgovine Dipo veljaven od 28.07.2020

Maribor

28.07. - 08.08.2020

Predogled kataloga Ljubljana iz trgovine Dipo veljaven od 28.07.2020

Ljubljana

28.07. - 08.08.2020

Oglaševanje

Podobni katalogi iz kategorije Dom, vrt

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine OBI veljaven od 06.08.2020

Aktualni letak

06.08. - 19.08.2020

Predogled kataloga Rešitve po vaši meri iz trgovine OBI veljaven od 17.07.2020

Rešitve po vaši meri

17.07. - 01.11.2021

Predogled kataloga Katalog iz trgovine OBI veljaven od 10.07.2020

Katalog

10.07. - 01.01.2021

Predogled kataloga Bazeni in dodatki iz trgovine OBI veljaven od 25.05.2020

Bazeni in dodatki

25.05. - 31.12.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Bauhaus veljaven od 30.07.2020

Aktualni letak

30.07. - 30.08.2020

Predogled kataloga Ploščice iz trgovine Bauhaus veljaven od 03.06.2020

Ploščice

03.06. - 31.08.2020

Dipo katalog za Avgust 2020 - aktualna ponudba

Dipo katalog

Novo in kakovostno, moderno ter lepo pohištvo - a po zmernih cenah? Dipo letaki utegnejo biti vaš odgovor. Dipo prodajalne izdajajo svoje kataloge enkrat na mesec. Dipo katalog je navadno tudi veljaven okvirno okrog mesec dni. Aktualen katalog Dipo Slovenija si lahko ogledate pri nas - in to brez  nadležnih dodatnih papirnatih odpadkov v vašem gospodinjstvu, ko letaka več ne potrebujete. Letakonoša vam je na voljo na računalniku, tablici ali telefonu, kadarkoli ter kjerkoli. Aktualna Dipo akcija je na ogled pri nas: na naši spletni strani . Prelistajte Dipo katalog in se pustite prepričati aktualnim ugodnostim, ki jih pri Dipo nudijo za Avgust. Letaki Dipo so zmeraj sezonsko obarvani in polno moderne opreme za dom ter vrt.

Dipo Slovenija

Od kuhinje in jedilnice, dnevne sobe, spalnice ter garderob, otroških in mladinskih sob, pisarn, kopalnice, pa vse do vrta in zunanje opreme. Dipo katalog ima prave izdelke za vas, in to po ugodnih cenah. 

V primeru, da trgovin Dipo Slovenija ne poznate prav dobro, ali pa da tega slučajno še niste vedeli - naj vam zaupamo, da so Dipo prodajalne v bistvu del skupine Rutar, katera velja za eno največjih in najbolj priljubljenih ter razširjenih prodajnih verig za pohištvo srednje ter vzhodne Evrope. Podjetje Rutar ima sedež v Avstriji, v Dobrli Vasi.

Poleg prodaje pohištvenega materiala pa vam Dipo nudi še brezplačen računalniški izris prostorov, dodatne meritve, dostavo na dom in montažo. Dipo je v Sloveniji prisoten v sedim mestih, to so Ljubljana, Maribor, Dravograd, Celje, Kranj, Koper, Nova Gorica ter Murska Sobota. Prav vsi Dipo nakupovalni centri so ob nedeljah zaprti, od ponedeljka do sobote pa so odprti od devete zjutraj pa se do osme zvečer (9.00 - 20.00) - za podrobnosti o Dipo poslovalnicah se lahko obrnete tudi na njihovo uradno stran www.dipo.si.

Dipo Slovenija pa, ravno tako kot mnogo drugih podjetij s tovrstnim asortimanom izdelkov, ne nudi le nakupa pohištva, temveč tudi svetovanje in strokovno svetovanje, hitro dostavo ter dostavo na dom, brezplačno 3d načrtovanje za stranke ter strokovno montažo. Svojim kupcem pa omogočajo tudi plačilo na obroke.

Še ena zanimivost o podjetju Dipo, s katero morda niste bili seznanjeni, pa je, kar tudi sami radi ponosno poudarijo, zelo pomembna: pri Dipo se zavzemajo za dobro izobraženost, trening ter tako večjo uspešnost vseh svojih sodelavcev, z rednimi strokovnimi usposabljanji in investiranjem znanja v svoje sodelavce, tako na poslovnem kakor tudi na osebnostnem področju. Dipo sodelavci imajo tako zmeraj možnost razvijanja svojega potenciala, saj imajo vso podporo podjetja Dipo, kar so je le lahko deležni. Podjetje si s tem prav gotovo zagotavlja zveste in marljive sodelavce, kateri bodo njegovim strankam pomagali z veseljem - profesionalno in strokovno. 

Dipo prihranki

Trenuten Dipo katalog vam je na voljo pri nas na naši spletni strani , o ugodnostih se lahko prepričate kar doma, preden ste obiskali Dipo Slovenija ter tako prihranite čas, ob morebitni odločitvi za nakup pa prav gotovo tudi denar. Pohištvo, ki vam ga nudi Dipo je raznoliko in zanimivo, za vsak okus nekaj. V primeru, da pa niste našli prav ničesar zase, pa vas vabimo, da prelistate tudi ostale kataloge prodajaln kategorije Dom, vrt in slej ko prej se vam bo utrnila ideja za odlično prenovo ali dodatno dekoracijo stanovanja - saj zaradi le teh vaše stanovanje ni le nepremičnina, temveč vaš dom. Prelistajte še Kalia, JYSK, Inpos, IKEA, Harvey Norman, GA, Bauhaus, ne bo vam žal.

 


Oglaševanje