26 dni 18:15:25
Oglaševanje

Intersport katalogi 2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Intersport veljaven od 01.10.2020

Aktualni letak

01.10. - 31.10.2020

Predogled kataloga Katalog iz trgovine Intersport veljaven od 22.09.2020

Katalog

od torka 22.09.2020

Predogled kataloga Fitnes iz trgovine Intersport veljaven od 24.07.2020

Fitnes

24.07. - 30.09.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Intersport veljaven od 13.11.2019

Aktualni letak

13.11. - 31.12.2019

Oglaševanje
Predogled kataloga Katalog - Zima 19/20 iz trgovine Intersport veljaven od 01.11.2019

Katalog - Zima 19/20

01.11. - 05.01.2020

Predogled kataloga Aktualni letak 2 iz trgovine Intersport veljaven od 21.08.2019

Aktualni letak 2

21.08. - 30.09.2019

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Intersport veljaven od 08.08.2019

Aktualni letak

od četrtka 08.08.2019

Katalogi Intersport 2020

Letaki in popusti Intersport

Športne prodajalne Intersport vsak mesec izdajo nove ugodnosti in akcijske ponudbe, v skladu s trenutno sezono, trendi in priljubljenimi dejavnostmi, katere si lahko ogledate na naši spletni strani. Intersport akcija za mesec November vam je na voljo tukaj tukaj. Aktualni Intersport letak velja 01.10.2020 - 31.10.2020. Prelistajte ga in si oglejte trenutna Intersport znižanja na športno opremo, oblačila, dodatke, pa še marsikaj!

Trgovine Intersport

Prodajalne Intersport imajo pestro in bogato zgodovino. Njihovi začetki poslovanja segajo vse v sredino prejšnjega stoletja, natančneje v leto 1968, ko je podjetje Intersport International bilo ustanovljeno, že takrat pa je združevalo številne Evropske države, in sicer so pod organizacijo Intersport International prve bile združene Avstrija, Nemčija, Švica, Italija, Francija, Belgija, Nizozemska, Danska, Norveška in Švedska. Podjetje se je kasneje skozi uspešno poslovno zgodbo uspelo razširiti tudi na ostale kontinente sveta, dandanes pa lahko njihove prodajalne najdemo v kar štiriinštiridesetih državah sveta, na vseh kontinentih.

Intersport Slovenija so svoja vrata prvič odprli leta 1999, v Mercator centru Šiška. Prodajalne Intersport vse od takrat so uspešno sodelovali in prodajali delujejo pod okriljem verige Mercator. Leta 2016 pa je vodstvo Intersport Slovenija prevzel poljski sklad Enterprise Investors, kateri podjetje vodijo še danes. 

V Sloveniji imamo trenutno na voljo 33 prodajnih mest Intersport, v vseh večjih in mnogih manjših krajih - in sicer: Ljubljan, Maribor, Ptuj, Murska Sobota, Slovenska Bistrica, Celje, Koper, Novo Mesto, Škofja Loka, Ajdovščina, Postojna, Slovenj Gradec, Kranj, Žalec, Krško, Tolmin, Kočevje, Velenje, Vrhnika, Medvode, Jesenice, Hrastnik, Bled, pa še kje se bi zagotovo našli. Za ogled vseh lokacij ter odpiralnih časov vam svetujemo, da obiščete njihovo uradno spletno stran.

Prodajalne Intersport nudijo svojim kupcem pestro izbiro oblačil za šport in prosti čas, tako za moške in ženske, kakor tudi za otroke. Poleg tega imajo odlično izbiro opreme za veliko število skupinskih in individualnih športnih aktivnosti, med drugim lahko pri jih najdete vse potrebno za smučanje, vse vrste nogometa, rugby, badminton in namizni tenis, softball in baseball, boks in ostale borilne veščine, deskanje, drsanje in hokej, fitnes opremo, kamping opremo, kolesa in opremo za kolesarstvo, košarka, nordijsko hojo ter pohodništvo, odbojko, plavanje in ostale vodne športe, rokomet, rolkanje in rolanje, smučanje in sankanje, pametne naprave za športne dejavnosti, opremo za tekače, tenis in ostale pripomočke za prosti čas. Svojim strankam nudijo tudi široko izbiro kvalitetnih blagovnih znamk, pri njih lahko namreč med drugim kupite izdelke znamk Adidas, Adler, Alpina, Arena, Atomic, Babolat, Barcelona, Bestway, Bjorn Borg, Bolle, Boxeur, Brooks, Brunotti, Buff, Burlington, Camelbak, Camp, Casco, Cmp, Colmar, Continental, Converse, Craft, Cressi Sub, Crocs, Cytec, Deha, Desigual, Deuter, Dolomite, Elan, Energetics, Etirel, Falke, Firefly, Fischer, Garmin, Genesis, Head, Helly Hansen, Icepeak, Intersport, Ipanema, Isostar, Jack Wolfskin, Karibu, Karpos, Lego Tec, Lotto, Mammut, Mckinley, Merrell, Mizuno, Mondo, Nakamura, Nes, Nike, Nordica, Nutcase, Odlo, Planika, Polar, Pro Touch, Protest, Puma, Quiksilver, Reebok, Reusch, Rollerblade, Russell Athletic, Salomon, Savoy, Scott, Smith, Speedo, Superdry, Target, Tecnopro, Terindah, Teva, The Urban, Torstai, Under Armour, Uvex, Wilson, Ziener pa še mnoge druge. Intersport akcije zmeraj vključujejo nabor kvalitetnih izdelkov. Sledite ugodni ponudbi v letakih Intersport in ohranite aktiven življenjski slog.

Varčevanje in nakupi pri Intersportu

Ste našli vse zase in za svoje najljubše dejavnosti? Bi želeli še male pobrskati in primerjati ponudbo ter cene? Na pravem spletnem naslovu ste se znašli: naša zbirka akcijskih ponudb prodajaln Oblačila, obutev in šport ima ogromno drugih ponudnikov in še več blagovnih znamk ter akcijskih ponudb. Prelistajte recimo še kataloge Kik, Hervis, H&M, Deichmann, C&A, Bonprix, Bibloo in se prepričajte o ugodnostih. Ostanite zdravi in dejavni skozi vse leto, z ugodno ponudbo naših prodajalcev pa b tem tudi prihranite. Oglaševanje