Intersport katalogi 2020

Trenutni akcijski katalogi Intersport za ta teden. Ne zamudi nobene posebne ponudbe.

Žal Intersport nima
aktualnih ponudb.

Akcijski katalogi Intersport

Predogled kataloga Fitnes iz trgovine Intersport veljaven od 24.07.2020

Fitnes

od petka 24.07.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Intersport veljaven od 13.11.2019

Aktualni letak

13.11. - 31.12.2019

Oglaševanje

Podobni katalogi iz kategorije Oblačila, obutev in šport

Predogled kataloga Katalog Swimwear iz trgovine H&M veljaven od 01.08.2020

Katalog Swimwear

01.08. - 31.08.2020

Predogled kataloga Katalog New Arrivals iz trgovine H&M veljaven od 01.08.2020

Katalog New Arrivals

01.08. - 31.08.2020

Predogled kataloga Katalog Music, Movies, Logos iz trgovine H&M veljaven od 01.08.2020

Katalog Music, Movies, Logos

01.08. - 31.08.2020

Predogled kataloga Katalog Bestsellers iz trgovine H&M veljaven od 01.08.2020

Katalog Bestsellers

01.08. - 31.08.2020

Predogled kataloga Katalog Online Exclusive iz trgovine C&A veljaven od 01.08.2020

Katalog Online Exclusive

01.08. - 31.08.2020

Predogled kataloga Katalog Ready For The Next Game iz trgovine C&A veljaven od 01.08.2020

Katalog Ready For The Next Game

01.08. - 31.08.2020

Katalogi Intersport 2020

Letaki in popusti Intersport

Športne prodajalne Intersport vsak mesec izdajo nove ugodnosti in akcijske ponudbe, v skladu s trenutno sezono, trendi in priljubljenimi dejavnostmi, katere si lahko ogledate na naši spletni strani. Intersport akcija za mesec Avgust vam je na voljo tukaj na naši spletni strani . Aktualni Intersport letak velja prihodnjega tedna. Prelistajte ga in si oglejte trenutna Intersport znižanja na športno opremo, oblačila, dodatke, pa še marsikaj!

Trgovine Intersport

Prodajalne Intersport imajo pestro in bogato zgodovino. Njihovi začetki poslovanja segajo vse v sredino prejšnjega stoletja, natančneje v leto 1968, ko je podjetje Intersport International bilo ustanovljeno, že takrat pa je združevalo številne Evropske države, in sicer so pod organizacijo Intersport International prve bile združene Avstrija, Nemčija, Švica, Italija, Francija, Belgija, Nizozemska, Danska, Norveška in Švedska. Podjetje se je kasneje skozi uspešno poslovno zgodbo uspelo razširiti tudi na ostale kontinente sveta, dandanes pa lahko njihove prodajalne najdemo v kar štiriinštiridesetih državah sveta, na vseh kontinentih.

Intersport Slovenija so svoja vrata prvič odprli leta 1999, v Mercator centru Šiška. Prodajalne Intersport vse od takrat so uspešno sodelovali in prodajali delujejo pod okriljem verige Mercator. Leta 2016 pa je vodstvo Intersport Slovenija prevzel poljski sklad Enterprise Investors, kateri podjetje vodijo še danes. 

V Sloveniji imamo trenutno na voljo 33 prodajnih mest Intersport, v vseh večjih in mnogih manjših krajih - in sicer: Ljubljan, Maribor, Ptuj, Murska Sobota, Slovenska Bistrica, Celje, Koper, Novo Mesto, Škofja Loka, Ajdovščina, Postojna, Slovenj Gradec, Kranj, Žalec, Krško, Tolmin, Kočevje, Velenje, Vrhnika, Medvode, Jesenice, Hrastnik, Bled, pa še kje se bi zagotovo našli. Za ogled vseh lokacij ter odpiralnih časov vam svetujemo, da obiščete njihovo uradno spletno stran.

Prodajalne Intersport nudijo svojim kupcem pestro izbiro oblačil za šport in prosti čas, tako za moške in ženske, kakor tudi za otroke. Poleg tega imajo odlično izbiro opreme za veliko število skupinskih in individualnih športnih aktivnosti, med drugim lahko pri jih najdete vse potrebno za smučanje, vse vrste nogometa, rugby, badminton in namizni tenis, softball in baseball, boks in ostale borilne veščine, deskanje, drsanje in hokej, fitnes opremo, kamping opremo, kolesa in opremo za kolesarstvo, košarka, nordijsko hojo ter pohodništvo, odbojko, plavanje in ostale vodne športe, rokomet, rolkanje in rolanje, smučanje in sankanje, pametne naprave za športne dejavnosti, opremo za tekače, tenis in ostale pripomočke za prosti čas. Svojim strankam nudijo tudi široko izbiro kvalitetnih blagovnih znamk, pri njih lahko namreč med drugim kupite izdelke znamk Adidas, Adler, Alpina, Arena, Atomic, Babolat, Barcelona, Bestway, Bjorn Borg, Bolle, Boxeur, Brooks, Brunotti, Buff, Burlington, Camelbak, Camp, Casco, Cmp, Colmar, Continental, Converse, Craft, Cressi Sub, Crocs, Cytec, Deha, Desigual, Deuter, Dolomite, Elan, Energetics, Etirel, Falke, Firefly, Fischer, Garmin, Genesis, Head, Helly Hansen, Icepeak, Intersport, Ipanema, Isostar, Jack Wolfskin, Karibu, Karpos, Lego Tec, Lotto, Mammut, Mckinley, Merrell, Mizuno, Mondo, Nakamura, Nes, Nike, Nordica, Nutcase, Odlo, Planika, Polar, Pro Touch, Protest, Puma, Quiksilver, Reebok, Reusch, Rollerblade, Russell Athletic, Salomon, Savoy, Scott, Smith, Speedo, Superdry, Target, Tecnopro, Terindah, Teva, The Urban, Torstai, Under Armour, Uvex, Wilson, Ziener pa še mnoge druge. Intersport akcije zmeraj vključujejo nabor kvalitetnih izdelkov. Sledite ugodni ponudbi v letakih Intersport in ohranite aktiven življenjski slog.

Varčevanje in nakupi pri Intersportu

Ste našli vse zase in za svoje najljubše dejavnosti? Bi želeli še male pobrskati in primerjati ponudbo ter cene? Na pravem spletnem naslovu ste se znašli: naša zbirka akcijskih ponudb prodajaln Oblačila, obutev in šport ima ogromno drugih ponudnikov in še več blagovnih znamk ter akcijskih ponudb. Prelistajte recimo še kataloge Kik, Hervis, H&M, Deichmann, C&A, Bonprix, Bibloo in se prepričajte o ugodnostih. Ostanite zdravi in dejavni skozi vse leto, z ugodno ponudbo naših prodajalcev pa b tem tudi prihranite. Oglaševanje