LECLERC katalog (13.11. - 24.11.) >> Ljubljana, Maribor,..
16 dni 08:41:16
Oglaševanje

E.Leclerc katalog - aktualna akcijska ponudba: Maribor in Ljubljana

Predogled kataloga Bon Appétit iz trgovine E.leclerc veljaven od 21.05.2019

Bon Appétit

od torka 21.05.2019

Oglaševanje
Oglaševanje
Predogled kataloga Zlatarna – poroka iz trgovine E.leclerc veljaven od 09.01.2019

Zlatarna – poroka

09.01.2019 - 31.12.2019

Katalogi E.Leclerc

Oglejte si vse aktualne letake, kataloge in popuste na enem mestu! Izredno obsežen E.leclerc katalog izhaja minimalno enkrat na teden in s seboj prinaša popuste in E.leclerc akcije na priljubljene izdelke iz redne ponudbe. Trenutno najnovejši katalog E.leclerc za mesec November lahko prelistate tukaj. Poleg klasične redne akcije, hipermarketi E.leclerc na vsake toliko časa izdajo še poseben E.leclerc katalog, ki se osredotoča na trenutno sezono - aktualne praznike ter ostalo posebno ponudbo povezano z njimi, prilagojeno letnemu času in aktulanemu dogajanju v Sloveniji. Oglejte si najnovejši E.leclerc katalog z njihovo akcijsko ponudbo pri nas. Katalog E.leclerc z obsežno ponudbo tehnike zmeraj prinaša najsodobnejšo in žepu prijazno tehnologijo, katere zagotovo ne želite spregledati. Centri E.leclerc imajo tudi lastne zlatarne, s pestro in zelo privlačno ponudbo nakita, katero si lahko ravno tako ogledate kar na naši spletni strani.

Na splošno o E.Leclerc centrih

V Sloveniji premoremo kar dva, oba precej velika nakupovalna centra E.leclerc, nahajata se v obeh največjih mestih, v prestolnici Ljubljani ter v Mariboru, drugem največjem slovenskem mestu. Trgovski centri E.leclerc sicer vključujejo različne prodajne sklope, kot so supermarket, prodaja nakita, potovalna agencija in drogerija – Leclerc akcija iz katalogov in letakov pa splošno velja prav za vse - glede na njihovo ponudbo seveda. Cilj franšize E.leclerc je prodaja kvalitetnih izdelkov po že sicer v osnovi čim nižjih cenah, ki so v tedenskem E.leclerc katalogu še nižje. Posebna E.leclerc akcija je na voljo tudi v obliki tedenskega E.leclerc kupona, ki vam zagotovi določen popust na celoten nakup. Aktualne E.leclerc kataloge in letake za mesec November si lahko ogledate iz udobja domačega kavča s klikom na tistega, ki vas zanima, pri nas tukaj. Za ogled podrobnosti o nakupovalnih centrih E.leclerc, njihovih odpiralnih časih, izbor in seznam ostalih prodajaln, ter E.leclerc novičke pa vas vabimo, da obiščete tudi njihovo spletno stran www.e-leclerc.si.

Varčevanje z E.Leclerc letaki

Trgovski centri E.leclerc imajo s svojo široko ponudbo domačih, kakor tudi izjemno obsežno paleto odličnih uvoženih izdelkov prav gotovo za vsakogar nekaj. V kategoriji prodajaln ki nudijo Živila so vam poleg E.leclerc katalogov pri nas na voljo še Ahac, Bofrost, Eurospin, Hofer, Interspar, Jager, Lidl, Mercator, Spar, Tuš - vabimo vas, da preverite tudi njihove ugodnosti! Izbere lahko kateregakoli izmed sledčih: Lidl, Jager, Interspar, Hofer, Eurospin, Bofrost, Ahac in se z našo pomočjo prepričate o ugodnostih ki vam jih nudijo prodajalne iz skupine Živila. Želimo vam prijetne in predvsem ugodne nakupe, polne prihrankov in veselja! Vaš Letakonoša.

 Oglaševanje