C&A katalog 2020 in C&A popusti

Trenutni akcijski katalogi C&A za ta teden. Ne zamudi nobene posebne ponudbe.

Akcijski katalogi C&A

Predogled kataloga New In Women iz trgovine C&A veljaven od 01.09.2020

New In Women

01.09. - 30.09.2020

Predogled kataloga New In Men iz trgovine C&A veljaven od 01.09.2020

New In Men

01.09. - 30.09.2020

Oglaševanje
Predogled kataloga Kids iz trgovine C&A veljaven od 01.09.2020

Kids

01.09. - 30.09.2020

C&A katalogi

Katalogi trgovin C&A

Vsi aktualni katalogi in letaki, hitro in enostavno, na dosegu vaše roke! V najnovejšem C&A katalogu boste zmeraj našli izjemno ponudbo modnih moških, ženskih in otroških oblačil - po kupcem prijaznih cenah. Poleg vedno novih kolekcij na policah vas vC&A katalogu čakajo tudi sezonska C&A akcija ter dodatno znižane cene. Vse kataloge in letake si z lahkoto ogledate tudi na naši spletni strani tukaj. C&A katalogi izhajajo sezonsko in vključujejo C&A akcije na oblačila, obutev ter modne dodatke po zadnjih modnih trendih. Na naši spletni strani si lahko ogledate vse kataloge in aktualne letake, ki veljajo v trgovinah po vsej Sloveniji. Vas zanima zadnja C&A akcija? Za mesec September vam je zadnji katalog s pisanimi trendi, novostmi iz modnega sveta ter ugodnostmi na voljo. Kliknite na izbrani katalog, da si ga ogledate!

Splošne informacije o trgovinah C&A

Prodajalne C&A so na našem tržišču prisotne že kar nekaj let, natančneje od leta 2007. A podjetje C&A se lahko pohvali z dolgo in uspešno tradicijo, katera sega vse do davnega leta 1841, ko je podjetje C&A bilo ustanovljeno: in sicer na Nizozemskem, v mestecu Sneek. Do ugleda in kvalitete po kateri jih poznamo danes jih je vodila pot vztrajnosti in dokazovanja na svojem področju. Prvo širitev je podjetje C&A doživelo v devetdesetih letih po ustanovitvi, ko so odprli svojo prvo C&A prodajalno, v Amsterdamu. V začetku 20. stoletja, natančeje leta 1911 so izvedli tudi svojo prvo mednarodno širitev, do Nemčije - Berlina. Od tam se je njihov uspeh nadaljeval strmo navzgor, celotno dvajseto stoletje so se razširili po vsej Evropi, z letom 1948 so odprli tudi svojo prvo poslovalnico v ZDA.

V Evropi so C&A prodajalne do leta 2006 so le v Evropi premogli kar 1000 poslovalnic.

Za dodatne informacije o njihovi ponudbi kakor tudi lokacije vseh poslovalnic in odpiralne čase vas vabimo, da obiščete tudi njihovo uradno spletno stran na www.c-and-a.com. Njihova tradicija in koncepti delovanja vas bodo zagotovo prepričali, da pobrskate po C&A letaku tukaj in jih obiščete ter najdete nekaj zase.

Popusti in prihranki s C&A trgovinami

Prodajalne C&A izdajajo svoje kataloge sezonsko, pri njih pa  najdete oblačila ter modne dodatke za vso družino. Katalogi prodajaln C&A so le eni izmed ostalih letakov in katalogov v skupini trgovin s ponudbo Oblačila, obutev in šport. Da vi in vaši bližnji ostanete vedno v trendu in urejeni od glave do pete, pa ne zamudite in spreglejte tudi akcijske ponudbe ostalih prodajaln iz našeg nabora, na primer: Bibloo, Bonprix, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet, Modiana. Letake iz te skupine si lahko ogledate tukaj: Kik, Intersport, Hervis, H&M, Deichmann, Bonprix, Bibloo.Oglaševanje