27 dni 11:44:19
Oglaševanje

Conrad katalogi 2020

Predogled kataloga Aktualna ponudba iz trgovine Conrad veljaven od 27.10.2020

Aktualna ponudba

27.10. - 19.11.2020

Predogled kataloga Brošura Avtomatizacija iz trgovine Conrad veljaven od 21.07.2020

Brošura Avtomatizacija

21.07. - 31.08.2020

Conrad katalogi 2020

Katalogi Conrad

Conrad katalogi prinašajo najugodnejšo ponudbo iz sveta tehnike ta trenutek. Ponudba skupine Conrad je na voljo tako večjim podjetjem in poslovnim uporabnikom, kakor tudi domačim mojstrom. Nabor izdelkov ki vam jih nudijo je izredno širok, v grobem pa jih lahko razdelimo na sledeče večje skupine: Avto - oprema in dodatki, Komponente, Računalniki in pisarna, Energija, Prosti čas, Dom in vrt, Multimedija in Orodje.

Conrad akcije vam lahko prinesejo tudi do sedemdeset odstotkov popusta, zato njihove aktualne ponudbe vsekakor ne želite zamuditi. Ta trenutek aktualen katalog Conrad je veljaven 27.10.2020 - 19.11.2020, ogledate pa si ga lahko tukaj: tukaj. Akcijske ponudbe in Conrad kuponi navadni izidejo enkrat na mesec, veljavni pa so načeloma en teden, oziroma včasih tudi dva in več. Svojo ponudbo redno spreminjajo in izboljšujejo, mi pa jim zvesto sledimo, da je vaš nakup lažji. 

Skupina Conrad

Conrad je vodilen prodajalec na debelo in drobno ter distributer tehnične opreme in dodatkov skoraj po vsej Evropi. Podjetje obstaja že vse od davnega leta 1923 - takrat je v Nemškem glavnem mestu Berlin namreč bilo ustanovljeno. Leta 1949 pa je sedež podjetja bil premaknjen v kraj Hirschau, kjer se nahajajo še dandanes. Poleg močne prisotnosti na nemškem tržišču pa se lahko pohvalijo tudi s partnerstvi in predstavništvom v sledečih Evro državah: Benelux (Belgija, Nizozemska), Avstrija, Francija, Švedska, Švica, Velika Britanija, Hrvaška, Češka, Madžarska, Poljska, Danska in Italija. Strankam, ki niso iz le-teh držav, pa je na voljo Conradova mednarodna spletna stran za naročanje www.conrad.si

Conrad se lahko pohvali z izredno obsežnim naborom kakovostnih lastnih blagovnih znamk, naj jih naštejemo nekaj: VOLTCRAFT, TOOLCRAFT, Renkforce, sygonix, Conrad energy, Speaka Professional, C-Control Pro, eurochron ter REELY. Več o njihovih izdelkih in znamkah si ravno tako lahko preberete na njihovi uradni spletni strani Conrad.si. Milijoni kupcev po vsej Evropi prisega na njihove izdelke, zagotovo se vam jih splača poskusiti, v primeru, da se z njimi doslej še niste seznanili.

Storitve Conrad pa so precej obsežnejše od same prodaje izdelkov, zajemajo namreč tudi:

  • RFQ tool - Zahteva za ponudbo
  • B2B Prime - paket ugodnosti
  • E-naročanje
  • PCB Servis
  • 3D Print Servis
  • Eagle PCB Design Software
  • Storitev konfekcioniranja kablov

Tako Conrad electronic ostaja odličen ponudnik tehnike za profesionalno in domačo uporabo za vsak žep in vsako povpraševanje.

Conrad akcije

Conrad vas s svojimi velikimi popusti na izbrane izdelke, orodje, opremo, rezervne dele in ostalo ponudbo zagotovo ne bo razočaral. Conrad kupone lahko redno spremljate pri nas, na Letakonoši. Oddelek Tehnika pa ima za vas pripravljenih še mnogo drugih ponudnikov tehnične opreme in dodatkov, katerih ravno tako ne želite prezreti. Prelistajte tudi ponudbo ostalih slovenskih ponudnikov elektronike in tehnike ter primerjajte popuste. Ne spreglejte še Merkur, M tehnika, Big Bang, Bela plus.

 


Oglaševanje