Hofer katalog Slovenija - aktualni letak

Trenutni akcijski katalogi Hofer za ta teden. Ne zamudi nobene posebne ponudbe.

Akcijski katalogi Hofer

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Hofer veljaven od 31.07.2020

Aktualni letak

31.07. - 09.08.2020

Predogled kataloga Naj & VEČ iz trgovine Hofer veljaven od 01.05.2020

Naj & VEČ

01.05. - 31.08.2020

Oglaševanje
Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Hofer veljaven od 24.07.2020

Aktualni letak

24.07. - 30.07.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Hofer veljaven od 17.07.2020

Aktualni letak

17.07. - 26.07.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Hofer veljaven od 10.07.2020

Aktualni letak

10.07. - 19.07.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Hofer veljaven od 03.07.2020

Aktualni letak

03.07. - 12.07.2020

Oglaševanje
Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Hofer veljaven od 26.06.2020

Aktualni letak

od petka 26.06.2020

Predogled kataloga Aktualni letak 26 iz trgovine Hofer veljaven od 19.06.2020

Aktualni letak 26

19.06. - 28.06.2020

Hofer katalog Slovenija - aktualna ponudba

Letaki Hofer

Vsi Hofer letaki in najnovejši Hofer katalogi, zbrani na enem mestu za vas. Hofer akcije vključujejo aktualno sezonsko ponudbo hrane in pijače, izbranih hišnih pripomočkov ter vsakodnevnega potrošnega blaga. Trgovine Hofer temeljijo na viziji dostopnega in kakovostnega nakupovanja, ki si ga lahko privošči vsak, za kar poskrbijo z redno Hofer ponudbo priljubljenih izdelkov. Vsi letaki in katalogi nudijo tedensko Hofer akcijo, ki se osredotoča na sezonske potrebe in povpraševanje kupcev. Hofer katalog izhaja tedensko, poleg standardne izdaje pa ponujajo tudi posebno, kulinarično verzijo, ki poleg posebnih Hofer akcij vključuje tudi odlične recepte ter ideje in nasvete za pestra kulinarična doživetja. Želite ostati na tekočem z vsemi Hofer letaki in novimi katalogi? Kliknite na najnovejši Hofer katalog za mesec Avgust tukaj in si ga oglejte pri Letakonoši!

Hofer ponudba

Pri podjetju Hofer so predani kakovosti in dostopnosti, zato dajejo priložnost mnogim nadobudnim lokalnim proizvajalcem in strokovnjakom. Hofer vse bolj postaja sinonim za naravno, dobro in domače.

Z rednimi akcijami in vabljivimi slogani vas Hofer spodbuja k zdravemu in kakovostnemu načinu življenja. Poleg ekskluzivne in nevsakdanje Hofer Gourmet ponudbe, ki je vsakič znova obogatena z izbranimi okusi in privlačnimi kombinacijami, so vam v ponudbi trgovin Hofer vseskozi na razpolago tudi sveže izbrana živila iz njihove lastne Hofer tržnice. Na policah diskontov Hofer lahko najdete vse več zdravih in trendovskih izdelkov naših domačih, lokalnih proizvajalcev. Vedno večja je tudi njihova ponudba živil, primernih za privržence danes zelo aktualnih LCHF in KETO stilov prehranjevanja. Na izbiro imajo tudi živila brez laktoze ali glutena ter drugače prilagojenih živil za popolnoma naraven in zdrav življenjski slog. V Hofer letaku je poleg vsega že omenjenega zmeraj na voljo tudi pester izbor oblačil, praktičnih pripomočkov in dodatkov za dom, izbranih za posebne praznike, kakor tudi za vsakodnevno uporabo. Da dobrega in domačega nikoli ne bi zmanjkalo, so Hofer prodajalne za Vas odprte vsak dan v tednu. Oglejte si njihovo trenutno ponudbo tukaj, ali pa obiščite njihovo uradno spletno stran www.hofer.si za dodatne informacije o poslovalnicah, novostih ter ostale zanimvosti.  

Hofer varčevanje

Prodajalne Hofer, ki so del prepoznavne mednarodne skupine Aldi, in jih je dandanes v Sloveniji že skoraj 100, svoje kupce že vrsto let vsakodnevno razvajajo z zdravo, svežo in kakovostno izbiro izdelkov. Svojo ponudbo zdravega in dobrega ter hkrati ugodnega nakupovanja uspešno distribuirajo po vseh kontinentih sveta. Pri prodajalnah Hofer cenijo zdravje in svežino, obenem pa so celovito usmerjeni k zadovoljstvu svojih kupcev. Oglejte si njihovo aktualno ponudbo, ali pa primerjajte Hofer ugodnosti tudi z ostalimi ponudniki skupine Živila, recimo Lidl, Jager, Interspar, Eurospin, E.leclerc, Bofrost, Ahac. Prepričani smo, da boste našli ogromno dobrih ter denarnici prijaznih nakupov prehrambenih izdelkov.Oglaševanje