Deichmann katalogi 2020

Trenutni akcijski katalogi Deichmann za ta teden. Ne zamudi nobene posebne ponudbe.

Akcijski katalogi Deichmann

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Deichmann veljaven od 01.09.2020

Aktualni letak

01.09. - 30.09.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Deichmann veljaven od 17.10.2018

Aktualni letak

17.10. - 28.10.2018

Oglaševanje

Deichmann katalogi 2020

Deichmann akcije

Prodajalne z obutvijo Deichmann izdajajo mesečne akcije in novosti katere za vas redno objavljamo na naši spletni strani. Aktualni Deichmann katalog za mesec Oktober vas vabimo, da si ogledate s klikom nanj tukaj. Deichmann skrbi, da ste vedno modno in udobno ter v stilu obuti, Letakonoša pa, da poleg tega tudi ugodno privarčujete, oziroma nikakor ne zapravite veliko. 

Deichmann Slovenija

Prodajalne Deichmann so pri nas med slovenskimi kupci zelo priljubljene, saj s svojimi akcijami in že sicer ugodno ponudbo zmeraj pritegnejo pozornost svojih strank. Deichmann letaki, katere si lahko ogledate pri nas, kupce obveščajo o novostih ter o aktualnih akcijah. 

Deichmann trgovine so v Sloveniji prisotne v večini večji mest, najdete jih lahko na primer v Ljubljani, Mariboru, Celju, Novem Mestu, Kamniku, Postojni, na Ptuju, v Murski Soboti in Lendavi, v Velenju in Kopru. Vse o njihovih poslovalnicah in lokacijah v Sloveniji in tujini ter informacije o odpiralnih časih lahko najdete na njihovi uradni spletni strani stores.deichmann.com/si.

Prodajalne Deichmann nudijo obutev za moške in ženske za vse priložnosti, od športne do elegantne, tudi večje številke nudijo za oba spola. Seveda pa imajo v svoji ponudbi tudi obutev na naše najmlajše. Poleg obutve pa lahko v Deichmann prodajalnah kupite tudi razne modele torbic in nahrbtnikov za vse starosti.

Deichmann podajalne se lahko v svoji prodajni ponudbi pohvalijo tudi z velikim naborom priznanih blagovni znamk, pa tudi lastni blagovnig znamk. Med drugim, lahko pri njih kupite izdelke 5th Avenue, Adidas, Baeren-Schuhe, Borelli, Bobi Shoes, Cars, Catwalk, Cortina, Crocs, Diadora, Elefanten, Easy Street, Esprit, Fila, Frozen, Gallus, Graceland, Hello Kitty, Highland Creek, Hot Wheels, K Swiss, Kappa, Landrover, Memphis One, Mickey Mouse, Nike, Puma, Reebok, Sahara, Skechers, Snoopy, Spiderman, Venice, Victory, VTY, pa še več bi jih lahko našteli, saj svojo ponudbo tudi redno širijo. 

V sodelovanju z znanimi modnimi ikonami pogosto popestrijo svojo kolekcijo obutve tudi z novimi in presenetljivimi modeli, kateri utegnejo navdušiti predvsem nežnejši spol. Trenutno aktualna je kampanja izdelkov katere je navdihnila Rita Ora, ogledate si jih pa ravno tako lahko na uradni spletni strani www.deichmann.com/SI.

Naj vam zaupamo še, da so akcije Deichmann pogosto tudi del njihovih kampanj na družbenih medijih, zato priporočamo, da ostanete na tekočem še z vsebino njihove Facebook strani.

Popusti Deichmann

Ste našli pravi model zase? Ali pa morda potrebujete nekaj drugačnega, ali še večjo izbiro, višje popuste, več časa, drugačen stil? 

Ne skrbite, tudi ostale prodajalne imajo za vas mnogo modnih in kvalitetnih izdelkov na voljo, po ugodnih cenah, kar prelistajte nabor Oblačila, obutev in šport, da se prepričate o popustih. 

Skočite na primer še do letakov Kik, Intersport, Hervis, H&M, C&A, Bonprix, Bibloo. Za vašo udobno počutje in oden izgled.Oglaševanje