Oglaševanje

Topdom katalog 2020 - aktualni letak

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Topdom veljaven od 01.12.2019

Aktualni letak

od nedelje 01.12.2019

Predogled kataloga Akcijski katalog iz trgovine Topdom veljaven od 09.03.2020

Akcijski katalog

09.03. - 28.03.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Topdom veljaven od 17.02.2020

Aktualni letak

17.02. - 21.03.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Topdom veljaven od 11.11.2019

Aktualni letak

od ponedeljka 11.11.2019

Oglaševanje
Predogled kataloga Katalog iz trgovine Topdom veljaven od 14.10.2019

Katalog

14.10. - 02.11.2019

Predogled kataloga Akcijski katalog iz trgovine Topdom veljaven od 23.09.2019

Akcijski katalog

23.09. - 25.10.2019

Predogled kataloga Akcijski katalog iz trgovine Topdom veljaven od 09.09.2019

Akcijski katalog

09.09. - 28.09.2019

Topdom katalog

Akcijski katalogi Topdom izhajajo redno - načeloma najmanj enkrat na mesec. Poleg akcijskih letakov pa lahko v njihovi ponudbi obcasno najdete tudi posebne kataloge s predstavitvijo kopalnic in opreme. Omenjeni akcijski letaki Topdom seveda vsebujejo cenik trenutnih izdelkov v akciji. Aktualen katalog za mesec April, Aktualni letak, si lahko ogledate pri nas: tukaj. Velja od nedelje 01.12.2019. Vabljeni, da se prepričate o Topdom ugodnostih. 

O Topdom skupini

Skupina Topdom je na našem tržišču prisotna že od davnega leta 1947, ko so se začetno udejstvovali kot podjetji Kurivo prodaja in Kurivo.Prisotni sta bili po celotnem tržišču bivše Jugoslavije. Po spoju obeh omenjenih podjetij v eno, v sredini sedemdesetih let prejšnjega stoletja - ter številnih kasnejših združenjih z drugimi podjetji in nekoliko preimenovanjih in preoblikovanjih, je skupina pod zdajšnjim imenom Topdom pričela delovati leta 2001. Sledilo je še nekaj združitev, in danes Topdom sestavljajo sledeče poslovne enote, razširjene po vsej Sloveniji, najdete jih lahko na kar 35 lokacijah, spodaj pa navajamo vsa podjetja, ki so trenutno del skupine:

 • OBNOVA TRGOVINA d.o.o.
 • KURIVO GORICA d.d.
 • TRGOVINA HAUPTMAN d.o.o.
 • DOM TRADE d.o.o.
 • POMLAD d.o.o.
 • MFM INTARZIJA d.o.o.
 • SBS TRGOVINA d.o.o.
 • JERNEJ d.o.o.
 • MERXGRAD d.o.o.
 • POLJE d.o.o.
 • MIPRO TRGOVINA d.o.o.
 • POLICA d.o.o.
 • BRAMES d.o.o.
 • TOPDOM d.o.o.

Za dodatne informacije o lokacijah in odpiralnih časih Topdom vas vabimo, da obiščete njihovo uradno spletno stran: Prodajna mesta kjer si lahko ogledate tudi prikaz vseh Topdom prodajnih enot na zemljevidu. Spletna stran vam poleg tega nudi tudi širok nabor nasvetov in idej na temo gradnje in obnove doma: topdom.si/nasveti-in-ideje.

Prodajni centri Topdom nudijo svojim strankam poleg prodaje vseh vrt in nabora izdelkov za gradnjo, prodajajo vse vrste barv in premazov, imajo širok nabor orodja in železnine, pestro izbiro vsega za dom ter vrt in okolico, njihova specializacija pa so tudi kopalnice in pa še talne obloge. 

S skupino Topdom sodelujejo tudi številni strokovnjaki na področju gradnje in obnove, na njihovi uradni spletni strani lahko med drugim namreč najdete tudi obsežen iskalnik fasaderjev ter krovcev. 

Nenazadnje naj omenimo še, da podjetje Topdom svojim strankam nudi svetovanje, mešanje barv po meri, dostavo ter razkladanje, izris kopalnic, možnosti deset letne sistemske garancije, ter možnosti kredita za svoje kupce.

Veliko razlogov, da ostanete na tekočem s Topdom ponudbo in akcijami!

Sledite jim lahko tudi na socialnih omrežjih, saj imajo zelo dejavno stran na Facebooku.

 

Topdom varčevanje

Gradnja ter obnova doma je s pomočjo skupine Topdom lahko mnogo lažja, enostavnejša, ter seveda cenejša. V primeru, da pa pri nji niste našli, kar ste iskali, pa nič zato: v kategoriji Dom, vrt imate še ogromno drugih ponudnikov, prepričani smo, da ima vsaj eden ravno pravo ponudbo za vas. Vabimo, da prebrskate med JYSK, Inpos, IKEA, Harvey Norman, GA, Dipo, Bauhaus, pa še kdo bi se našel. Letakonoša poskrbi, da ste vedno in povsod na tekočem z aktualnimi ugodnostmi po vsej Sloveniji, v mnogih različnih prodajnih kategorijah.Oglaševanje