Oglaševanje

MASS OUTLET - ponudba meseca - April 2020

Žal Mass outlet nima
aktualnih ponudb.
Predogled kataloga Aktualni ponudba iz trgovine Mass outlet veljaven od 01.07.2019

Aktualni ponudba

01.07. - 18.08.2019

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Mass outlet veljaven od 20.05.2019

Aktualni letak

20.05. - 02.06.2019

Podobni katalogi iz kategorije Oblačila, obutev in šport

Predogled kataloga Info iz trgovine Kik veljaven od 23.03.2020

Info

od ponedeljka 23.03.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine NKD veljaven od 19.03.2020

Aktualni letak

19.03. - 01.04.2020

Predogled kataloga Info Coronavirus iz trgovine Mana veljaven od 16.03.2020

Info Coronavirus

od ponedeljka 16.03.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Modiana veljaven od 12.03.2020

Aktualni letak

12.03. - 02.04.2020

Predogled kataloga Aktualni letak iz trgovine Kik veljaven od 11.03.2020

Aktualni letak

od srede 11.03.2020

Predogled kataloga Aktualni letak - Bonprix iz trgovine Shop veljaven od 01.03.2020

Aktualni letak - Bonprix

01.03. - 31.03.2020

Mass katalogi in letaki

Letakonoša posebej za vas zbira vse kataloge, letake in znižanja na enem mestu, vključno s pogosto iskanimi Mass outlet outlet akcijami! Trgovine z obutvijo Mass outlet vam nudijo pestro ponudbo ženske, moške in otroške obutve ter modnih dodatkov za vsak okus in žep. V Mass outlet katalogu si lahko ogledate sezonske trende, aktualne novosti in odlična znižanja. Poleg vseh katalogov in letakov s popusti in aktualnimi znižanji imajo še Mass outlet klub z dodatno Mass outlet akcijo in raznimi drugimi ugodnostmi za člane Mass outlet kluba. Massov katalog izhaja v več različnih oblikah – sezonski katalogi z novostmi na tržišču in na njihovih policah, mesečni letaki s popusti, in posebne ponudbe za sezonsko obutev. Prelistajte aktualni Mass katalog prihodnjega tedna tudi sami na naši spletni strani ter si oglejte nove sezonske trende ter trenutno Mass outlet akcijo. 

Splošno o prodajalnah Mass

Mass outlet je evropska prodajna veriga, nudijo pa tako kakovost, kakor tudi modno in trendovsko obutev prav za vsakogar. Mass outlet Slovenija so na tržišču prisotni že preko petindvajset let. Svojim strankam nudijo širok nabor svetovno priznanih kvalitetnih znamk po dostopnih cenah, pohvaliti pa se imajo tudi z odlično lastno ponudbo kakovostne obutve in torbic. V njihovi pestri ponudbi lahko vsakdo najde nekaj zase. Njihova lastna ponudba blagovnih znamk vedno sledi zadnjim modnim trendom, hkrati pa jo dopolnjujejo tudi z vedno širšim naborom svetovnih modelov priznanih proizvajalcev obutve. Na njihovi spletni strani www.mass.si si lahko ogledate vsa prodajna mesta, njihove odpiralne čase, podrobnosti o njihovi ponudbi za moške, ženske, otroke in nabor skrbno izbranih modnih dodatkov. Oglejte si trenutno akcijo preden zavijete v Mass outlet prodajalno in se prepričajte o njihovi odlični ponudbi. Njihov slogan se ne glasi zastonj Mass, obuje tudi vas! MASS OUTLET - ponudba meseca - April 2020 na naši spletni strani .

Varčevanje s trgovinami Mass Outlet

Na naši spletni strani  z lahkoto najdete vse kataloge in popuste, pregledno in enostavno zbrane na enem mestu. Mass outlet akcije njihovim kupcem prinašajo posebne ponudbe kot so 2 + 1 gratis, kjer vam Mass outlet prodajalna najcenejši par kupljenih čevljev podari, enako akcijo utegnejo občasno imeti tudi na torbice, ter seveda velika pred-sezonska, sezonska in po-sezonska znižanja, katera so med ljubitelji Mass outlet prodajaln še kako dobrodošla, saj vam omogočajo masoven nakup za celotno sezono - s katalogi Mass outlet ugodno in kakovostno obujete celotno družino. Za vas pa imamo tudi še več ugodnosti prodajaln iz kategorije Oblačila, obutev in šport. Nikakor ne želite spregledati tudi ugodnosti prodajaln z obutvijo kot so recimo Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Modiana. Za ogled letakov si izvolite izbrati svojo najljubšo iz seznama spodaj in pobrskajte po njihovih trenutnih ugodnostih: Intersport, Hervis, H&M, Deichmann, C&A, Bonprix, Bibloo.

 


Oglaševanje